Beterschap pakket man

 • Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd
 • Gemakkelijk online besteld
 • Ook bezorging in het ziekenhuis

Beterschap pakket man

Beterschap wensen doe je met een pakket van hippefruitmand.nl; voor een man, zoals je vader of opa. Met een beterschap cadeau laat je iemand weten dat je aan hem denkt. Bij HippeFruitmand.nl vind je een groot assortiment aan fruitmanden. Voor wie dan ook. In 3 eenvoudige stappen bestel jij online en fruitmand. Dan gaan wij aan de slag met jouw cadeau en toveren wij een glimlach op het gezicht van de zieke.

Welk beterschap pakket voor een man kies jij?

Vrolijk een zieke op met een cadeau van Hippefruitmand.nl. Onze fruitmanden zijn met zorg en liefde samengesteld en worden elke dag vers verpakt. In het assortiment bij Hippefruitmand.nl vind je voor iedereen en voor elk budget een geschikt pakket. Kies bijvoorbeeld voor de Hippe Fruitmand Small speciaal voor een man. Gevuld met ongeveer drie kilo heerlijk vers fruit, aangevuld met Voetbal International. Zo geniet de zieke van heerlijk vers fruit en blijft hij tegelijkertijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. En houdt de zieke van puzzelen? Dan voeg je toch gewoon een puzzelboekje toe? Bestel jouw beterschap pakket bij Hippefruitmand.nl Dan doen wij alles om diegene op te fleuren.

Bestel nu gemakkelijk online

Iemand beterschap wensen met een cadeau van HippeFruitmand.nl doe je heel gemakkelijk online. Kies jouw fruitmand, voeg eventueel extra’s toe en voeg gratis een persoonlijke boodschap toe. Wil je dat jouw fruitmand bij de ontvanger thuis bezorgd wordt of wil je liever dat de fruitmand bij jou thuis wordt geleverd? Laat het ons weten. Bestel je voor 17.00 uur dan is de fruitmand morgen bezorgd. Met vragen bel je naar: 0165 857393.

Heeft u nog vragen over onze producten of bezorging? Lees onze FAQ

Relevante links

Beterschap papa | Beterschap wensen | Beterschapskaart man

Onze producten

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hippe Fruitmand Barbecue Pakket
  € 37,99
  Niet op voorraad
 2. Hippe Fruitmand voor Papa
  € 27,95
 3. Fruitmand groot Man
  € 31,75
 4. fruitmand Health & Care Man
  € 32,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 Voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd
 Wilt u grote aantallen laten bezorgen? Bel of mail ons!
 Klantenservice 0165-857393