Beterschapskaart man

 • Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd
 • Gemakkelijk online besteld
 • Ook bezorging in het ziekenhuis

Beterschapskaart man

Met een beterschapskaart maak je de fruitmanden van hippefruitmand.nl persoonlijk; voor man, vrouw of kind. Bij Hippefruitmand.nl vind je de mooiste, leukste en lekkerste fruitmanden om iemand goed in de watten te leggen. Met het fruit zorg je dat iemand zich meteen even iets beter voelt, maar bovenal, tover je een glimlach op het gezicht van de zieke. Of je nu een man, vrouw of kind beterschap wilt wensen: met de fruitmanden van Hippefruitmand.nl zit je altijd goed.

Verstuur een persoonlijke beterschapskaart om een man of vrouw beterschap te wensen

Iemand beterschap wensen doe je met de fruitmanden van Hippefruitmand.nl. Al onze fruitmanden worden met liefde en zorg gemaakt. Wij selecteren alleen het beste en verste fruit voor in onze fruitmanden. Ziek zijn is geen pretje, daarom kan iemand die ziek is wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij HippeFruitmand.nl vind je altijd een geschikte fruitmand voor man, vrouw, opa, oma en kind.

Maak het persoonlijk

Maak jouw steunbetuiging persoonlijk door gratis een beterschapskaart toe te voegen. Zo geef jij zeker een persoonlijk cadeau. Met een hippe fruitmand geef je altijd een uniek cadeau. Naast je persoonlijke beterschapskaart kun je nog vele extra’s toevoegen aan jouw fruitmand. Zoals bijvoorbeeld lekkere chocolade, of houdt iemand wel van lezen? Voeg dan een tijdschrift of een puzzelboekje toe.

Laat iemand weten dat je aan hem denkt

Hippefruitmand.nl selecteert dagelijks het beste fruit bij importeurs en groothandels. Niet alleen op uiterlijk maar ook op smaak, zodat wij niet alleen het beste maar ook het lekkerste fruit verzenden. Jouw fruitmand is niet op voorraad maar wordt vers verpakt, zodat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Jouw hippe fruitmand kun je rechtstreeks bij de patiënt thuis bezorgen of bij jou thuis zodat jij zelf de persoon kan verrassen. Voor vragen bel je naar: 0165 857393.

Heeft u nog vragen over onze producten of bezorging? Lees onze FAQ

Relevante links

Beterschapspakket | Beterschap cadeau sturen | Beterschap jongen

Onze producten

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hippe Fruitmand XL Beterschap
  € 31,95
 2. Hippefruitmand Beterschap groot
  € 25,95
 3. Fruitmand ziekenhuis small
  € 16,95
 4. Smoothie pakket Beterschap
  € 35,94
 5. Fruitmand Beterschap XL
  € 31,95
 6. Fruitmand Beterschap
  € 25,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 Voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd
 Wilt u grote aantallen laten bezorgen? Bel of mail ons!
 Klantenservice 0165-857393