Welkom bij de klantenservice van Hippefruitmand.nl

Heb je een vraag, opmerking, compliment, klacht of wil je graag advies over onze Hippe fruitmanden?

Bel of mail ons dan, wij staan je graag te woord.

Op werkdagen zijn wij tussen 9 uur en 17 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijd kun je altijd een bericht sturen via de mail naar : info@hippefruitmand.nl of via onderstaand contactformulier

Kijk ook even bij “veel gestelde vragen”  mogelijk staat het antwoord op jouw vraag er al bij. 

klachten

Heb je een klacht?

Sorry, sorry, sorry, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel maar zelfs dan kan er weleens iets fout gaan. Is jouw bestelling niet goed aangekomen, of is de inhoud niet wat het had moeten zijn, neem dan als eerste contact met ons op.

Wij raden je aan om de klacht kenbaar te maken via info@hippefruitmand.nl (graag met beschrijving van klacht en foto) Wij gaan uw klacht onderzoeken en ervoor zorgen dat uw klacht netjes wordt afgehandeld. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.   

  • Vermeld altijd je bestelnummer!
  • Wilt je grotere aantallen bestellen? 

Vertel ons uw wensen,  dit mag telefonisch of per mail!

Retourneren is helaas niet mogelijk

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Contactgegevens Hippefruitmand.nl

Vondelstraat 3b
4735BR Zegge

0165-857393

info@hippefruitmand.nl
Bankrekeningnummer:

NL59 RABO 0353.0322.39
KvK nr 68665679

Geboorte Fruitmand "hoera een meisje"

Contact

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *