Zeg eens eerlijk: verdienen je naasten, collega’s en werknemers in deze tijd niet een beetje extra gezonde aandacht?

Even laten zien dat je aan hem of haar denkt. Met een fruitmand van Hippefruitmand geef je altijd een bijzondere attentie. Bij Hippefruitmand.nl maken wij, sinds 2010, Hippe fruitmanden. Deze laten wij dagelijks bezorgen in geheel Nederland, België en Duitsland. In Nederland soms zelfs nog dezelfde dag.

“Een fruitmand is een cadeau en als jij een cadeau krijgt wil je ook hebben dat het goed is”

Marco van Overveld , eigenaar van Hippefruitmand.nl

Onze fruitmanden maken wij met passie en aandacht, zorgen ervoor dat uw fruitmand een echt cadeau is. Dagelijks vroeg in de ochtend selecteren wij, bij onze vaste leveranciers in de omgeving, het beste en lekkerste fruit. Met dit fruit maken wij zelf onze fruitmanden. Zo houden wij zelf de kwaliteit en samenstelling in de hand.

Ruim 30 geleden begon Marco met stage bij een groenteboer en heeft dit beroep niet verlaten. Het is een mooi beroep, omdat je werkt met de mooiste producten van moeder Natuur. Goed fruit heeft een heerlijke geur, een lekkere smaak en bezit de prachtigste kleuren. De combinatie van deze zie je terug in de Hippefruitmand.

We proberen voor iedereen en elke gelegenheid een geschikte fruitmand te hebben. Wij maken niet alleen fruitmanden om iemand beterschap te wensen, maar ook om iemand te feliciteren of succes te wensen. Wat de reden ook is, met een Hippefruitmand tovert u altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Heeft u vragen of wensen? neem dan contact met ons op.

 

Hippefruitmand & Duurzaamheid

Onze Hippefruitmanden zijn 100% recyclebaar en FSC gecertificeerd. Speciaal ontwikkeld voor het versturen van vers fruit. Hierdoor kunnen wij ons fruit goed en veilig bezorgen in heel Nederland en België.  Onze fruitkisten worden gemaakt van duurzaam hout. Het hout voor onze kisten komt uit productiebossen. Deze bossen liggen voornamelijk in Scandinavië. Voor elke boom die gekapt wordt worden er 4 bomen voor terug geplant.

Fruit, welke wij onverhoopt niet in onze fruitmanden kunnen verwerken verdwijnen niet in de afvalbak.  Dit fruit dat ook goed is van smaak, maar bijvoorbeeld een plekje heeft schenken wij aan onze werknemers. Fruit dat niet meer geschikt is voor consumptie gaat naar dieren in de regio.