Fruitmand in het zieken of verzorgingshuis bezorgen

Ziek zijn is geen pretje en al je in het ziekenhuis terecht komt helemaal niet. Wel is het fijn als jou werkgever, collega’s of familie jou een beterschap groet stuurt.
Speciaal voor patiënten in het ziekenhuis hebben wij, voor u,  een assortiment fruitmanden samengesteld die gevuld zijn met heerlijk vers en kleurrijk fruit. Maar we hebben ook gelet op handzaam fruit, makkelijk om schoon te maken en eten. Ideaal voor in het ziekenhuis!.

Klik hier voor ons assortiment speciaal voor in het ziekenhuis.

Het bezorgen van een fruitmand in het ziekenhuis brengt een risico met zich mee. Wij (postnl) bezorgd de pakketten bij het magazijn / postkamer van het ziekenhuis. Het ziekenhuis bezorgd het pakket bij de patiënt, dit  valt niet onder onze controle en verantwoordelijkheid. Om dit risico te beperken moeten we op de volgende punten letten:

 

  • Vermeld altijd de naam van het Ziekenhuis, de afdeling en kamernummer
  • Ga na of de ontvanger 2 dagen na bestelling nog in het ziekenhuis ligt.

Bezorgen op zaterdag  en maandag in een ziekenhuis is helaas niet mogelijk.

Onze pakketdienst levert de pakketten af bij de postkamers van de ziekenhuizen. Van een groot aantal ziekenhuizen zijn de postkamers op zaterdag gesloten, waardoor de fruitmand, ongekoeld, op depot van Postnl blijft staan.

Wij versturen daarom elke fruitmand, welke bezorgd moet worden in een zieken-verzorgingshuis,  besteld op donderdag vanaf 17.00 uur op maandag voor bezorging dinsdag. Ingeval van een aantal feestdagen is dit verzending Dinsdag voor bezorging Woensdag.

Ga dus na of de ontvanger dan nog in het ziekenhuis ligt. Wij kunnen voor u het afleveradres tot maandag 17 uur voor u aanpassen.

                                Bezorging in ziekenhuizen
                  Nederland & België Postnl
         1e mogelijke afleverdag
Besteldag: besteld voor 17 uur besteld na 17 uur
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Dinsdag
Vrijdag Dinsdag Dinsdag
Zaterdag / Zondag Dinsdag Dinsdag

 

Bestel een beterschap pakket voor in het ziekenhuis
Met een beterschap pakket van Hippefruitmand.nl voelt iedereen zich sneller beter. Onze fruitmand zit boordevol vers fruit van hoge kwaliteit. Onze manden worden altijd met zorg en liefde verpakt en ons fruit wordt pas geselecteerd wanneer jij het bestelt. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

In 3 stappen eenvoudig te bestellen
Beterschap wensen doe je gemakkelijk met een hippe fruitmand. Jouw fruitmand bestel je gemakkelijk online. Als je jouw fruitmand voor 17.00 uur bestelt, dan wordt de fruitmand morgen al bezorgd*.(maandag tot en met donderdag)
Let op!: Wij versturen onze pakketten via postnl, deze bezorgd bij de postkamers van ziekenhuizen. Aangezien deze postkamers vaak op zaterdag gesloten zijn adviseren wij de fruitmand op de maandag erop volgend te versturen.
Voor vragen bel je naar: 0165 857393.
Heeft u nog vragen over onze producten of bezorging? Lees onze FAQ
Relevante links
Beterschap wensen | Beterschapskaart man | Beterschapspakket

Fruitmand bezorgen | Fruitmanden verzenden |