Fruitmand in het zieken- of verzorgingshuis bezorgen

Ziek zijn is geen pretje en als je in het ziekenhuis terechtkomt, helemaal niet. Wel is het fijn als jouw werkgever, collega’s of familie jou een beterschapsgroet stuurt.
Speciaal voor patiënten in het ziekenhuis hebben wij, voor u, een assortiment fruitmanden samengesteld die gevuld zijn met heerlijk vers en kleurrijk fruit. Maar we hebben ook gelet op handzaam fruit, makkelijk om schoon te maken en eten. Ideaal voor in het ziekenhuis!

Klik hier voor ons assortiment speciaal voor in het ziekenhuis.

Bezorgprocedure

Wij kunnen onze fruitmanden in zieken-verzorgingshuizen bezorgen van Dinsdag tot en met Vrijdag overdag.

Onze fruitmanden worden door Postnl bezorgd bij het magazijn/postkamer van het zieken- verzorgingshuis. U ontvangt de melding via de track&trace dat deze hier is afgegeven. Via de interne distributie wordt de fruitmand door medewerkers van het Zieken-verzorgingshuis bij de patiënt bezorgd. Over de interne distributie hebben wij geen controle over en valt Niet onder onze verantwoordelijkheid.

Let bij bestellen op de volgende punten:

  • Gebruik NIET het postbusnummer van een zieken/verzorgingshuis
  • Vermeld altijd de naam van het Ziekenhuis, de afdeling en kamernummer
  • Ga na of de ontvanger 2 dagen na bestelling nog in het ziekenhuis ligt.
  • Mocht de ontvanger tussentijds ontslagen worden geef dit zo snel als mogelijk door!Wij kunnen voor u het afleveradres op de verzenddag maandag of dinsdag tot  17 uur voor u aanpassen.

Houdt rekening met:

  • fruitmanden besteld na 17 uur* kunnen wij NIET de volgende dag in zieken-verzorgingshuizen bezorgen, bezorging van deze fruitmanden vindt plaats in de avond.
  • Same day bezorging in een zieken-verzorgingshuis is niet mogelijk
  • Bezorgen op zaterdag, maandag en dag na feestdag is in een zieken-verzorgingshuis  helaas niet mogelijk.
  • Fruitmanden besteld op donderdag na 17.00 uur verzenden wij op maandag voor bezorging dinsdag. In geval van een aantal feestdagen is dit verzending Dinsdag voor bezorging Woensdag.

Zoals eerder aangegeven bezorgd Postnl bij de postkamers van de ziekenhuizen. Deze postkamers zijn op zaterdag gesloten, waardoor de fruitmand, ongekoeld, op depot van Postnl blijft staan.

Ga dus na of de ontvanger dan nog in het ziekenhuis ligt. Mocht de ontvanger tussentijds ontslagen worden geef dit zo snel als mogelijk door!

Wij kunnen voor u het afleveradres op de verzenddag maandag of dinsdag tot  17 uur voor u aanpassen.

                                Bezorging in ziekenhuizen
                  Nederland & België Postnl
         1e mogelijke afleverdag
Besteldag: besteld voor 17 uur besteld na 17 uur
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Dinsdag
Vrijdag Dinsdag Dinsdag
Zaterdag / Zondag Dinsdag Dinsdag

 

Bestel een beterschap pakket voor in het ziekenhuis
Met een beterschap pakket van Hippefruitmand.nl voelt iedereen zich sneller beter. Onze fruitmand zit boordevol vers fruit van hoge kwaliteit. Onze manden worden altijd met zorg en liefde verpakt en ons fruit wordt pas geselecteerd wanneer jij het bestelt. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

In 3 stappen eenvoudig te bestellen
Beterschap wensen doe je gemakkelijk met een hippe fruitmand. Jouw fruitmand bestel je gemakkelijk online. Als je jouw fruitmand voor 17.00 uur bestelt, dan wordt de fruitmand morgen al bezorgd*.(maandag tot en met donderdag)
Let op!: Wij versturen onze pakketten via postnl, deze bezorgd bij de postkamers van ziekenhuizen. Aangezien deze postkamers vaak op zaterdag gesloten zijn adviseren wij de fruitmand op de maandag erop volgend te versturen.
Voor vragen bel je naar: 0165 857393.
Heeft u nog vragen over onze producten of bezorging? Lees onze FAQ
Relevante links
Beterschap wensen | Beterschapskaart man | Beterschapspakket

Fruitmand bezorgen | Fruitmanden verzenden |