Fruitmand bestellen

Een Hippe fruitmand bestellen is gemakkelijk, eenvoudig en snel gedaan. In slechts 3 eenvoudige stappen heb je jouw bestelling geplaatst .

Deze 3 stappen zijn:

  1.  Kies uit ons assortiment de door jouw gewenste fruitmand, voeg eventuele extra’s toe en kies het Thema . Plaats daarna jouw fruitmand in de winkelwagen
  2.  Vul als eerste de adres gegevens in van de ontvanger, schrijf jouw persoonlijke boodschap voor op het kaartje. Mocht er een fout melding komen bij postcode en huisnummer controleer deze dan , wij maken gebruik van een postcode check welke altijd werkt op een goede combinatie. Geef ook eventuele opmerkingen door, dit kan bijvoorbeeld een allergie zijn voor een product, wij houden hier rekening mee!. klik op volgende. in het nieuwe veld vul je vervolgens  jouw gegevens in bij “factuurgegevens”  gebruik ook altijd jouw emailadres, wij sturen (per mail) naar dit adres de bevestiging, factuur en Track& Trace code.
  3.   Als laatste kies je de gewenste bezorgdag ( u kunt bestellen tot 30 dagen vooruit!) en betaalmethode.  Betalen is mogelijk via:
  • iDEAL,
  • Mastercard
  • Visa
  • Meastro
  • Bankcontact
  • PayPal
Bestellen op factuur

Uitsluitend bedrijven kunnen op factuur bestellen. Alles wat wij hiervoor vragen is om bij factuur gegevens het BTW nummer van het bedrijf in te vullen. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen.

Klik vervolgens op ‘bestelling plaatsen’om de betaling te voldoen en de bestelling af te ronden. Nadat de betaling gelukt is, is je bestelling voltooid en ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail.

Veilig betalen

Alle online betalingingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Hippefruitmand.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Onze gegevens op factuur:

Contactgegevens:

Hippefruitmand.nl

Vondelstraat 3b, 4735BR, Zegge

Tel: 0165-857393

[email protected]

KVK: 68665679

BTWnr : 857541626B01

Fruitkist groot Thee Honing en vijgen

Wij bezorgen in geheel Nederland en België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *