Beterschap wensen

  • Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd
  • Gemakkelijk online besteld
  • Ook bezorging in het ziekenhuis

Beterschap wensen

Iemand beterschap wensen doe je met de fruitmanden van Hippefruitmand.nl. Iedereen die ziek is verdient een beetje extra aandacht in de vorm van een verrassende opkikker. Verras iemand met een hippe fruitmand en tover een glimlach op het gezicht van de zieke.

Beterschap wensen doe je met een hippe fruitmand

Iemand een steuntje in de rug geven en beterschap wensen? Kies dan voor een van onze hippe fruitmanden. Een ideaal cadeau om te geven voor wanneer iemand ziek is en wel een oppepper kan gebruiken. Ons assortiment is zeer uitgebreid en omvat fruitmanden voor iedereen. Ook voor elk budget bieden wij fruitmanden aan. Bestel jouw fruitmand gemakkelijk online. Dan gaan wij voor jou aan de slag. Onze fruitmanden worden altijd vers verpakt en pas gemaakt nadat jij jouw bestelling geplaatst hebt. Zo garanderen wij dat je bij ons altijd het verste fruit van de beste kwaliteit besteld.

Bestel gemakkelijk online

Bekijk al onze fruitmanden online en maak je keus uit ons uitgebreide aanbod. Maak jouw hippe fruitmand persoonlijk door gratis een beterschapswens toe te voegen. Zo laat je weten dat je aan de zieke denkt. Als je voor 17.00 uur besteld, is de fruitmand morgen al in huis. Beterschap wensen was nog nooit zo makkelijk! Voor vragen bel je naar: 0165 857393.

Heeft u nog vragen over onze producten of bezorging? Lees onze FAQ

Relevante links

Beterschapskaart man | Beterschapspakket | Beterschap cadeau sturen

Onze producten

 Voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd
 Wilt u grote aantallen laten bezorgen? Bel of mail ons!
 Klantenservice 0165-857393