Hippefruitmand.nl

Hippefruitmand tovert een traditioneel cadeau om in een modern vormgegeven fruitmand, toepasbaar voor diverse gelegenheden
van mens tot mens, van bedrijf tot (zaken)relatie.
 
Hippefruitmand een cadeau om een gezonde toekomst te wensen met het lekkerste en beste fruit.
Prikkelt zintuigen kleur, geur en smaak, verrassend. Persoolijk te maken door diverse extra producten toe te voegen en toe te passen aan uw wensen.
 
Wij zien uw fruitmand als een cadeau en zullen deze ook als zodanig behandelen. Wat de reden ook is de ontvanger verdiend een fruitmand met 1e klasse topkwaliteit fruit.
Dat fruit moet, mooi zijn maar zeker zo belangrijk is het moet lekker zijn.
Bij alles wat we doen letten wij op duurzaamheid. Zo is de verpakking van onze Hippefruitmand 100% recyclebaar, gaan we zo veel als mogelijk verspilling tegen en werken we met energiezuinige apparatuur.   

Tijdens de inkoop, controle en bezorging van ons fruit hebben kwaliteit, smaak en duurzaamheid altijd de aandacht. Iedere week maakt onze inkoper een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. hierdoor varieert de samenstelling wekelijks.

Hippefruitmand.nl is een uniek concept dat een nieuwe trend in de fruitmanden zet doormiddel van een trendy design fruitbox als cadeau aan te bieden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *