Toont alle 5 resultaten

Show sidebar
fruitmand ziekenhuis small
Sluiten

Fruitmand ziekenhuis small

16.95

Ziek zijn is geen pretje en al je in het ziekenhuis terecht komt helemaal niet.

Wel is het fijn als jou werkgever, collega's of familie jou een beterschap groet stuurt. Speciaal voor patiënten in het ziekenhuis hebben wij deze fruitmand samengesteld. Gevuld zijn met heerlijk vers fruit, maar ook handzaam fruit voor in het ziekenhuis.

In dit pakket ziet o.a:

appelen, Peren, Sinaasappel,Druiven, Mandarijnen, Kiwi's, Pruimen, Nectarines, Passiefruit, Amerikaanse Walnoten. seizoensfruit.

Voeg rechts nog een extra product toe aan de fruitbox! →

Maak van de hippe fruitmand een persoonlijk cadeau door bij de verzendgegevens een (gratis) kaartje toe te voegen.

* de prijzen zijn excl. verzendkosten
* de inhoud van de fruitbox kan, door o.a. seizoensinvloeden, afwijken van bovenstaande opsomming en afgebeelde foto.
Sluiten

Hippe Fruitmand Small Jongen beer

20.50

Tover een lach op het gezicht

Feliciteren met de geboorte van een zoon of een zieke jongen gezondheid en troost schenken. Deze Hippe fruitmand Small jongen beer met een totaalgewicht van ca.3 Kilo is voor beide uitermate geschikt.

De Hippe fruitmand Small is gevuld met ca. 3 kilo heerlijk vers fruit en bevat o.a.

Div. appels, Peren, Sinaasappels,Druiven, Mandarijnen,

Mango, Kiwi's, Pruimen, Nectarines, Passiefruit, Amerikaanse Walnoten.

Voeg rechts nog een extra product toe aan de fruitmand! →

Maak van de hippe fruitmand een persoonlijk cadeau door bij de verzendgegevens een (gratis) kaartje toe te voegen.

* de prijzen zijn excl. verzendkosten

* de inhoud van de fruitbox kan, door o.a. seizoensinvloeden, afwijken van bovenstaande opsomming en afgebeelde foto.

Tip
fruitmand groot man
Sluiten

Fruitmand groot Man

31.75
Geniet van het beste verse fruit en lees alles over het laatste voetbalnieuwsDeze Hippe fruitmand Groot Man is gevuld met ruim 5 kilo heerlijk vers fruit, aangevuld met Voetbal International.Kijk, lees én praat mee over het laatste voetbalnieuws. Actualiteiten, achtergronden, opinie-stukken, de ins and outs van clubwatchers.In deze fruitmand gebruiken wij kwaliteits fruit zoals
  • Exoten : Ananas, Kiwi, Mango Passiefruit
  • Handfruit : Appelen, Peren, Mandarijnen, Sinaasappelen
  • Zachtfruit : Druiven, Pruimen,
  • Seizoensgebonden fruit: Nectarine, Paraguayo
  • Flesje Schulp Biologische appelsap 200 ml.
  • Wij proberen altijd de Laatste NIEUWE Voetbal international toe te voegen ( het kan voorkomen dat de VI is uitverkocht, in dat geval kiezen wij voor een alternatief mannenblad)
 Laat jou hippefruitmand bezorgen met een persoonlijke boodschap.Bij de verzendgegevens kun je een GRATIS kaartje toe te voegen.Maak je cadeau nog persoonlijker en voeg er een extra cadeau aan toe→*de prijzen zijn excl. verzendkosten *de inhoud van de fruitbox kan, door o.a. seizoensinvloeden, afwijken van bovenstaande opsomming en afgebeelde foto.
Hippe fruitschaal Basis snoep
Sluiten

Fruitschaal Basis Snoep

21.95
Fruitschaal basis snoep voor extra energieMet de Hippefruitmand snoep verras je de ontvanger niet alleen met het beste fruit maar ook met lekker snoep als Mars, Bros, Snicker, King pepermunt en rolletjes snoep. Deze fruitschaal is bijzonder geschikt om iemand bijvoorbeeld Beterschap te wensen of zomaar een hartelijke groet.Wij maken zelf jouw fruitmand en gebruiken gebruiken hiervoor uitsluitend kwaliteits fruit zoals:
  • Handfruit : Appelen, Peren, Mandarijnen, Sinaasappelen
  • Zachtfruit : Druiven, Pruimen,Kiwi
  • Seizoensgebonden fruit: Nectarine, Paraguayo
  • Flesje Biologische appelsap van schulp
Jouw fruitmand is eenvoudig te bestellen en te laten bezorgen met een GRATIS persoonlijke boodschap.Bij de verzendgegevens kun je het GRATIS kaartje toe te voegen.Maak je cadeau nog persoonlijker en voeg er een extra cadeau aan toe* de prijzen zijn excl. verzendkosten * de inhoud van de fruitbox kan, door o.a. seizoensinvloeden, afwijken van bovenstaande opsomming en afgebeelde foto.
Sluiten

Fruitmand Beer Boy Large

29.95
De Traditionele fruitmand met een hippe BeerFeliciteren met de geboorte van een zoon of een zieke jongen gezondheid en troost schenken.Deze Hippe fruitmand, Basic met een totaalgewicht van 4.5 Kilo is voor beide uitermate geschikt.De fruitmand  bestaat onder andere uit:div. appels, Peren, Sinaasappels, Mandarijnen, Kiwi's, Pruimen, Nectarines, Amerikaanse Walnoten, knuffelbeer (ca15cm) en een flesje overheerlijke Schulp appelsap.Voeg rechts nog een extra cadeau toe aan de fruitbox! → Maak van de hippe fruitmand een persoonlijk cadeau door bij de verzendgegevens een (gratis) kaartje toe te voegen.* de prijzen zijn excl. verzendkosten* de inhoud van de fruitmand kan, door o.a. seizoensinvloeden, afwijken van bovenstaande opsomming en afgebeelde foto.* Beer word apart toegevoegd in de doos, dit om beschadiging aan beer en fruit te voorkomen
✔ Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd
✔ Gemakkelijk online besteld
✔ Ook bezorging in het ziekenhuis

Beterschap jongen

Een fruitmand van Hippefruitmand.nl is een ideaal cadeau om beterschap te wensen aan een jongen, meisje of voor wie je dan ook een cadeau zoekt. In ons assortiment hebben wij diverse fruitmanden. Ons assortiment is zo uitgebreid dat je een fruitmand voor iedereen vindt. Onze manden worden altijd zorgvuldig gevuld met een fruit dat enkel geselecteerd wordt met de beste kwaliteit. Je maakt je cadeau persoonlijk door een bericht toe te voegen. Kies een fruitmand uit ons assortiment en wij gaan met alle liefde voor jou aan de slag!

Neem contact op

Wens iemand beterschap met een fruitmand speciaal voor een jongen

In ons assortiment vind je diverse fruitmanden. Wanneer je zoekt naar een fruitmand speciaal voor een jongen; kijk dan eens naar deze fruitmand. Een fruitmand gevuld met hand geselecteerd fruit en bomvol vitamines. Naast fruit kun je de fruitmand uitbreiden met bijvoorbeeld tijdschriften. Zo heeft de zieke ook nog iets te doen. Onze manden worden altijd pas verpakt op het moment dat deze bestelt worden. Zo is ons fruit van de beste kwaliteit en optimale versheid.
Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Iemand beterschap wensen doe je gemakkelijk online. Kies uit de vele fruitmanden, voeg extra’s toe en geeft de fruitmand een persoonlijk tintje. Bestel je voor 17.00 uur, dan wordt de fruitmand morgen al bezorgd. Of je nu beterschap wilt wensen aan een jongen of een meisje zoekt; wij hebben de fruitmand die je zoekt. Voor vragen bel je naar: 0165 857393.

Heeft u nog vragen over onze producten of bezorging? Lees onze FAQ

Relevante links
Beterschap man | Beterschap pakket man | Beterschap papa

Onze producten