1565_001_homefruit.jpg
 

Fruitmand bezorgen in Nederland en België

Waar de fruitmand ook bezorgd moet worden voor Hippefruitmand.nl is het geen probleem. Door onze samenwerking met Postnl kunnen wij in geheel Nederland en België uw fruitmand bezorgen.

De fruitbox kan de volgende dag geleverd worden! (mits voor 17 uur besteld maandag tot en met vrijdag)

(bestelt u op het laatste moment? bel dan even naar: 0165-857393 om te kijken of de bestelling nog op tijd is aangekomen)

  • De bezorgkosten voor Nederland zijn: €6,95 (incl.BTW),  België €9,95 (incl BTW)
  • Op zon- maan- en feestdagen wordt er niet geleverd. Dit komt omdat we werken met versproducten en wij zelf de garantie willen hebben dat onze producten vers ontvangen worden.
  • Bij verzending op vrijdag en ontvangst op maandag is dit niet te garanderen.
  • Bestellingen die op vrijdag na 17:00 uur, zaterdag en zondag binnenkomen worden behandeld als een bestelling die geplaatst is op maandag en wordt op dinsdag geleverd. 

Wij maken uw fruitmand zodra de bestelling binnen komt (Vers) 

Postnl heeft besloten om vanaf 16 oktober 2019 te bezorgen volgens volgende procedure:

  • er vind 1 bezorgpoging plaats 
  • na deze bezorgpoging gaat het pakket naar een Postnl afhaallocatie
  • Op de afhaal locatie blijft het pakket 7 dagen beschikbaar

Bezorging Ziekenhuis:

Natuurlijk bezorgen wij ook uw fruitmand in het ziekenhuis. Postnl geeft pakket af bij de postkamer van het ziekenhuis, het ziekenhuis zorg voor aflevering bij de ontvanger in het ziekenhuis. Let op dat u zeker weet dat de ontvanger minimaal 2 dagen na de bestelling nog in het ziekenhuis ligt.  Intern in het ziekenhuis kan het pakket namelijk een vertraging oplopen waardoor we niet de kwaliteit kunnen garanderen die wij beloven. Bezorgen in het ziekenhuis op zaterdag kan wel eens een vertraging opleveren. Als de ontvanger ontslagen is uit het ziekenhuis komt de fruitmand retour en is het niet meer bruikbaar om naar een privéadres te kunnen sturen.

Bij de bestelling is het mogelijk om een bezorgdatum in de voeren, let er wel op dat u géén tijdstip kan invullen en dit ook niet bepaald kan worden. 

Bestellingen die voor 17:00 worden gedaan kunnen de volgende dag bezorgd worden.