Fruitmand bezorgen in Antwerpen via hippefruitmand.nl.

U kunt eenvoudig en snel een fruitmand bezorgen bij een door u gekozen adres in Antwerpen. Daarnaast maakt u eenvoudig en gratis een persoonlijk geschenk van uw fruitmand. Dit kan door een persoonlijke boodschap toe te voegen tijdens het bestelproces. U komt deze tegen bij het invullen van het bezorgadres.

Wij stellen elke fruitmand met zorg samen. Hiervoor gebruiken wij speciaal geselecteerd en hand geplukt vers fruit. Bij Hippefruitmand.nl doen wij niets anders dan fruitmanden maken, versturen en laten bezorgen in alle plaatsen in Nederland zoals Antwerpen.

Dagelijks selecteren wij het beste fruit te om de kwaliteit van uw fruitmand te waarborgen! U kunt bij uw fruitmand extra producten toevoegen zoals:

Heerlijke chocolade

Puzzelboekjes

Flessen vruchtensap

Receptenboekjes

En nog veel meer!

Fruitmand bezorgen binnen 24 uur in Antwerpen!

Hippefruitmand.nl hanteert het principe: vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd in Antwerpen! De fruitmand bezorgen we van Dinsdag tot en met Zaterdag door heel België binnen 24 uur aan zowel bedrijven als particulieren*. Als u de fruitmand cadeau doet kunt u er uiteraard voor kiezen de fruitmand direct bij de ontvanger te laten bezorgen, of bij uzelf waarna u persoonlijk de fruitmand kunt overhandigen.  Wij hebben maar liefst 65 soorten fruitmanden en fruitkisten.

*in verband met openingstijden kan bezorgen bij bedrijven en zieken-verzorgingshuizen afwijken

Werkwijze Postnl Antwerpen:

  • Dag A opgehaald om 17 uur voor bezorging andere dag
  • 1bezorgpoging, na de 1e poging gaat de fruitmand naar een afhaalpunt in de buurt.
  • Op het opgegeven email-adres ontvangt men bericht als het pakket gearriveerd is op het afhaalpunt. Indien nodig ontvangt men op het opgegeven emailadres na 2 en 5 dagen een herinnering.

Bij het afhaalpunt kan de begunstigde het pakket nog tot 7 dagen na ontvangst afhalen.

U als besteller ontvangt de emails betreffende de bezorging.

Vergroot de kans op een goede bezorging door de ontvanger in te lichten dat er een cadeau onderweg is, of op een afhaalpunt staat.

1e Klasse kwaliteit topfruit laten bezorgen

Ons fruit komt direct bij de importeur vandaan zo kunnen wij u de beste kwaliteit te garanderen. Zo zorgen wij ervoor dat de fruitmand die wij bezorgen een klassieke mix is van heerlijk, kleurrijk vers fruit. Handfruit zoals appelen, peren, sinaasappelen mandarijnen etc. zijn een heel jaar verkrijgbaar wij selecteren de beste en lekkerste en vullen de fruitmand aan met fruit van het seizoen zoals Perziken en Nectarines.

Duurzame fruitmanden

De hippefruitmand is een duurzame 100% , FSC gecertificeerde, recyclebare fruitbox die speciaal ontwikkeld is voor het versturen van vers fruit. Onze Fruitkisten worden gemaakt van bomen uit productiebossen. Voor elke boom die gekapt wordt worden er 4 voor terug geplant.

Bekijk hier al onze fruitmanden

Hippe fruitkist jus d'orange

Fruitmand bestellen, bestel eenvoudig bij Hippefruitmand.nl. Wij maken zelf onze fruitmanden en bezorgen in Nederland en België