Beterschapspakket

  • Voor 17:00 uur besteld, volgende dag bezorgd
  • Gemakkelijk online besteld
  • Ook bezorging in het ziekenhuis

Beterschapspakket

Wens iemand beterschap met een beterschapspakket van Hippefruitmand.nl. In ons uitgebreide assortiment vind je voor iedereen een geschikte fruitmand. Onze fruitmanden worden elke dag vers door ons verpakt. Zo kunnen wij garanderen dat ons fruit van de beste kwaliteit is. Laat ons weten wie jij wilt verrassen met een beterschapspakket en dan zorgen wij voor de rest!

Iemand beterschap wensen doe je met een beterschapspakket

Iemand beterschap wensen? Met een beterschapspakket van Hippefruitmand.nl laat je weten dat je aan iemand denkt. Je kunt bij ons uit diverse fruitmanden kiezen, zo zit er altijd een fruitmand bij voor diegene. Ons assortiment is zeer uitgebreid en voor elk budget. Wij stellen onze pakketten dagelijks samen en selecteren het fruit pas op het moment dat jij het bestelt. Zo weet je zeker dat onze fruitmanden gevuld zijn met het lekkerste en beste verse fruit. Jouw beterschapsmand geef je een persoonlijke tint door een gratis beterschapswens toe te voegen.

Bestel gemakkelijk jouw beterschapsmand online

Jouw beterschapspakket bestel je heel gemakkelijk online. In drie eenvoudige stappen bestel je jouw persoonlijke beterschapsmand. Dan gaan wij voor jou aan de slag en toveren we een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Voor 17.00 uur besteld? Dan wordt jouw beterschapsmand morgen al bezorgd. Je kunt de fruitmand direct bij de ontvanger laten bezorgen of je laat de fruitmand bij jou thuis bezorgen zodat je deze zelf kunt brengen. Ook als je iemand zomaar een fruitmand cadeau wilt doen of als je iemand wil bedanken hebben we bij hippefruitmand.nl een fruitmand voor jou. Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken op: 0165 857393.

Heeft u nog vragen over onze producten of bezorging? Lees onze FAQ

Relevante links

Beterschap cadeau sturen | Beterschap jongen | Beterschap man

Onze producten

Artikelen 1 tot 45 van 53 in totaal

 Voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd
 Wilt u grote aantallen laten bezorgen? Bel of mail ons!
 Klantenservice 0165-857393