Fruitmand Thema’s

 

De Hippefruitmand.nl fruitmanden zijn speciaal ontwikkeld zodat het niet alleen maar geschikt is als beterschapgeschenk. Er is namelijk de mogelijkheid om per fruitbox een eigen thema te kiezen. Zo zijn er de volgende thema’s die als een label om de fruitbox heen geschoven worden:

Fruitmand Beterschap:

Dit is het meest verkochte thema. Een mooi groen label met de tekst BETERSCHAP. Een mooie fruitmand om te bestellen voor iemand  die door ziekte een tijdje thuis zit.

Fruitmand Sterkte:

Ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken vanwege een moeilijke periode? Of is degene herstellende van een breuk of iets anders? Dan is de hippe fruitmand met het label STERKTE hiervoor de beste keuze.

Fruitmand Bedankt:

De fruitmand met het label bedankt voor veelal gebruikt door bedrijven die het schenken aan hun relaties. Onlangs is er een grote bestelling geweest voor leraren op de ‘dag van de leraar’. Ook is deze  hippe fruitmand leuk om te bestellen en laten bezorgen bij iemand die je ergens mee heeft geholpen, bijvoorbeeld: een sollicitatie, verven in je (nieuwe) woning etc.

Fruitmand Gefeliciteerd:

Is er iemand jarig en wil je eens een echt origineel cadeau geven? Kom dan niet met een bloemetje aanzetten maar geeft een hippe fruitmand met het thema GEFELICITEERD! Voor bedrijven is het mogelijk de verjaardagskalender+adressen door te geven dan zorgt Fruitylicious voor de bezorging!

Fruitmand Zomaar:

Zomaar eens iemand een fruitmand geven? Dat kan met dit speciale label met de tekst ZOMAAR. Je kan immers niet met lege handen aankomen bij een bezoek aan vrienden/familie.

Fruitmand Veel Liefs:

Dit label is ontwikkeld voor de verliefde stellen onder ons. Daarnaast is het gewoon een leuk thema om te geven als de andere thema’s niet bij de situatie passen.

Fruitmand Hoera een jongen/meisje!

Is je collega net bevallen? Dan is deze hippe fruitmand een leuk kraamcadeau. Lekker fruit vol vitaminen voor de moeder en de mogelijkheid om een leuk knuffeltje toe te voegen voor de kleine baby.

 

Vergeet niet de SPECIALS in de gaten te houden, we streven ernaar elk kwartaal een nieuw product toe te voegen aan onze specials!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *