In 2006 startte Marco en Miranda van Overveld FruitCup, een onderneming gespecialiseerd in het bewerken van vers fruit .

Nu 6 jaar later is FruitCup uit gegroeid tot een onderneming waarbij alle specialistische takken van de “groenteman op de hoek” samensmelten. Ambachtelijke Fruitsalades, conserveringsmiddelvrij, heerlijke Rauwkosten en appelproducten die uniek zijn voor de retail. Begin 2012 heeft FruitCup Hippefruitmand.nl overgenomen van Hispa fruit. De bekende fruitmand in een modern jasje, toegespitst op elk seizoen en moment. Zoals het fruit dat wij bewerken bij FruitCup gebruiken wij alleen de allerbeste fruitsoorten in onze fruitmanden.

Alleen het fruit van dat de beste kwaliteit heeft gaat in de hippefruitmanden van Hippefruitmand.nl. Omdat wij dagelijks ons fruit inkopen bij diverse inkoopkanalen zijn wij in staat  het allerbeste fruit voor u te selecteren.

Wij letten hierbij op onder andere Smaak, kleur en rijpheid van het fruit het fruit moet aan onze eisen voldoen  om te kunnen verzenden in een Hippefruitmand.

Tips:

– Zet de fruitbox niet direct in zonlicht of op een warme plaats.

– Consumeer eerst het rijpe fruit en laat het andere fruit rustig afrijpen.

– Indien er meer fruit in zit dan u binnen 5 dagen kunt consumeren, is het verstandig om een gedeelte in de koelkast te bewaren (met uitzondering van een ananas en een mango)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *