Via hippefruitmand.nl kunt u eenvoudig en snel een fruitmand versturen! U kunt kiezen uit maar liefst 7 thema’s voor de fruitmand of gewoon ‘zomaar’. Daarnaast maakt u geheel kosteloos een persoonlijk geschenk van de fruitmand door een persoonlijke boodschap toe te laten voegen. Iedere fruitmand wordt met zorg samengesteld uit speciaal geselecteerd en hand geplukt vers fruit. Wij doen niets anders dan fruitmanden versturen en zijn dagelijks bezig de fruitmanden samen te stellen en het beste fruit te selecteren om de kwaliteit te waarborgen! Tevens kunt u er voor kiezen speciale producten aan de fruitmand toe te voegen zoals een boekje met tips, een ananassnijder, een knuffel en nog veel meer!

Fruitmand leveren binnen 24 uur door heel Nederland!

Hippefruitmand.nl hanteert het principe: vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd! De fruitmand versturen we door heel Nederland binnen 24 uur aan zowel bedrijven als particulieren. Als u de fruitmand cadeau doet kunt u er uiteraard voor kiezen de fruitmand direct bij de ontvanger te laten bezorgen, of bij uzelf waarna u persoonlijk de fruitmand kunt overhandigen. Er zijn fruitmanden in twee formaten: Basis en XL.

Kwaliteitsfruit

Om de kwaliteit te waarborgen van het fruit dat wij versturen, komt dit direct bij de importeur vandaan om u de beste kwaliteit te garanderen. We bieden de beste keuze in verschillende thema’s voor de fruitmand, zoals:

{{block type=”catalog/product_list” name=”home.catalog.product.list” alias=”products_homepage” template=”catalog/product/list.phtml”}}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *