Bezorgen

1565_001_homefruit.jpg
 

Voor Hippefruitmand.nl is het geen probleem waar de fruitbox bezorgd moet worden, dit wordt niet zelf door Hippefruitmand.nl gedaan maar wij geven de opdracht aan Postnl. De fruitbox kan de volgende dag geleverd worden! (mits voor 17 uur besteld)

(bestelt u op het laatste moment? bel dan even naar: 0165-556365 om te kijken of de bestelling nog op tijd is aangekomen)

De bezorgkosten voor Nederland zijn: €8.95 (incl.BTW),
België, Luxemburg en Duitsland         €9,95 (incl BTW)

Op zon- maan- en feestdagen wordt er niet geleverd. Dit komt omdat we werken met versproducten en wij zelf de garantie willen hebben dat onze producten vers ontvangen worden. Bij verzending op vrijdag en ontvangst op maandag is dit niet te garanderen.

Elke fruitbox wordt vers verpakt zodra er een bestelling binnen is. Voor de bestellingen op vrijdag na 17:00 uur, zaterdag en zondag betekent het dat ze worden behandeld als een bestelling die geplaatst is op maandag en wordt op dinsdag geleverd.

Bezorging Ziekenhuis:

Let op dat u zeker weet dat de ontvanger minimaal 2 dagen na de bestelling nog in het ziekenhuis ligt. Het bezorgen van een fruitmand in het ziekenhuis brengt altijd risico's met zich mee. Intern in het ziekenhuis kan het pakket namelijk een vertraging oplopen waardoor we niet de kwaliteit kunnen garanderen die wij beloven. Vooral bezorgen in het ziekenhuis op zaterdag kan wel eens een vertraging opleveren. Als de ontvanger ontslagen is uit het ziekenhuis komt de fruitmand retour en is het niet meer bruikbaar om naar een privéadres te kunnen sturen.

Bij de bestelling is het mogelijk om een bezorgdatum in de voeren, let er wel op dat u géén tijdstip kan invullen en dit ook niet bepaald kan worden. 

Bestellingen die voor 17:00 worden gedaan kunnen de volgende dag bezorgd worden.