Fruitmand Witte wijn

Geniet van Fruit & Wijn

Verras je zakenrelatie, je geliefde of naaste en laat de Hippe fruitmand bezorgen met de heerlijke Bellingham Pear Tree White witte wijn.

De Bellingham Pear Tree White wijn start met tropische aroma's van ananas, passivrucht en honing meloen samen met perzik en sinaasappel bloesem. Deze aroma's komen ook in de smaak terug Bellingham Pear Tree White is een blend van 80% Chenin Blanc en 20% Viognier..

In combinatie met ons handgeselecteerd kwaliteits fruit als: Druiven, Kiwi's div. appels, Peren, Sinaasappels en fruit van het seizoen zorgen wij ervoor dat uw cadeau een prachtig geschenk wordt.

Voeg rechts nog een extra cadeau toe aan de fruitmand! →

Maak van de hippe fruitmand een persoonlijk cadeau door bij de verzendgegevens een (gratis) kaartje toe te voegen.

* de prijzen zijn excl. verzendkosten

* de inhoud van de fruitmand kan, door o.a. seizoensinvloeden, afwijken van bovenstaande opsomming en afgebeelde foto.

Op voorraad
Nog 0 beschikbaar
€ 31,95

Uw verzendkosten

Nederland    € 6,95 
België   
   € 8,95

 

 

Vandaag voor 17 uur besteld, morgen bezorgd* *U kunt uw hippe fruitmand laten bezorgen in heel Nederland (€ 6,95), en België ( € 8,95) *Bezorging Dinsdag tot en met Zaterdag *M.u.v. Zon- en feestdagen *Bij bezorging in ziekenhuis, vermeld altijd de naam van het ziekenhuis bij "bedrijfsnaam" *In verband met slechte kwaliteit van bezorgen in Duitsland zijn wij met onmiddellijke ingang hiermee gestopt. Excuses voor het ongemak.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
 Voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd
 Wilt u grote aantallen laten bezorgen? Bel of mail ons!
 Klantenservice 0165-857393