Fruitmand bezorgen in Groningen via hippefruitmand.nl. U kunt eenvoudig en snel een fruitmand bezorgen bij een door u gekozen adres in Groningen! U kunt kiezen uit maar liefst 7 thema’s voor de fruitmand of gewoon ‘zomaar’. Daarnaast maakt u geheel kosteloos een persoonlijk geschenk van de fruitmand door een persoonlijke boodschap toe te laten voegen. Iedere fruitmand wordt met zorg samengesteld uit speciaal geselecteerd en handgeplukt vers fruit. Wij doen niets anders dan fruitmanden bezorgen in Groningen en omstreken en zijn dagelijks bezig de fruitmanden samen te stellen. Wij selecteren het beste fruit te om de kwaliteit te waarborgen! Tevens kunt u er voor kiezen speciale producten aan de fruitmand toe te voegen zoals een boekje met tips, een ananassnijder, een knuffel en nog veel meer!

Fruitmand bezorgen binnen 24 uur in Groningen!

Fruitylicious hanteert het principe: vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd in Groningen! De fruitmand bezorgen we door heel Nederland binnen 24 uur aan zowel bedrijven als particulieren. Als u de fruitmand cadeau doet kunt u er uifteraard voor kiezen de fruitmand direct bij de ontvanger te laten bezorgen, of bij uzelf waarna u persoonlijk de fruitmand kunt overhandigen. Er zijn fruitmanden in twee formaten: groot (large) en middelgroot (medium).

Kwaliteitsfruit laten bezorgen

Om de kwaliteit te waarborgen van de fruitmand die wij bezorgen in Groningen, komt dit direct bij de importeur vandaan om u de beste kwaliteit te garanderen. We bieden de beste keuze in verschillende thema’s voor de fruitmand, zoals:

{{block type=”catalog/product_list” name=”home.catalog.product.list” alias=”products_homepage” template=”catalog/product/list.phtml” category_id=”3″}}

{{block type=”catalog/product_list” name=”home.catalog.product.list” alias=”products_homepage” template=”catalog/product/list.phtml” category_id=”4″}}