Fruitmand bezorgen in Den Haag.

 

Eenvoudig en snel een fruitmand bestellen en laten bezorgen bij een door u gekozen adres in Den Haag! U kunt kiezen uit maar liefst 7 thema’s voor de fruitmand of gewoon ‘zomaar’. Daarnaast maakt u geheel kosteloos een persoonlijk geschenk van de fruitmand door een persoonlijke boodschap toe te laten voegen. Iedere fruitmand wordt met zorg samengesteld uit speciaal geselecteerd en handgeplukt vers fruit. Wij doen niets anders dan fruitmanden bezorgen in Den Haag en omstreken en zijn dagelijks bezig de fruitmanden samen te stellen. Wij selecteren het beste fruit te om de kwaliteit te waarborgen! Tevens kunt u er voor kiezen speciale producten aan de fruitmand toe te voegen zoals een boekje met tips, Puzzelboekje, tijdschriften een knuffel en nog veel meer!

Fruitmand bezorgen binnen 24 uur in Den Haag!

Hippefruitmand.nl  hanteert het principe: vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd* in Den Haag!

De fruitmand bezorgen we door heel Nederland binnen 24 uur aan zowel bedrijven als particulieren. Als u de fruitmand cadeau doet kunt u er uiteraard voor kiezen de fruitmand direct bij de ontvanger te laten bezorgen, of bij uzelf waarna u persoonlijk de fruitmand kunt overhandigen. Er zijn fruitmanden in diverse formaten.

Wij bezorgen van Dinsdag tot en met Zaterdag!

Kwaliteitsfruit laten bezorgen

Om de kwaliteit te waarborgen van de fruitmand die wij bezorgen in Den Haag, komt dit direct bij de importeur vandaan om u de beste kwaliteit te garanderen. We bieden de beste keuze in verschillende thema’s voor de fruitmand, zoals:

{{block type=”catalog/product_list” name=”home.catalog.product.list” alias=”products_homepage” template=”catalog/product/list.phtml” category_id=”3″}}

{{block type=”catalog/product_list” name=”home.catalog.product.list” alias=”products_homepage” template=”catalog/product/list.phtml” category_id=”4″}}